BIO levanduľová káva LAVANDOFFEE - Perníčkové nebo Vianočná káva
Kód: P003/PERSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Ako chutí Perníčkové nebo - káva? 🍂
Táto lahodná zmes vás očarí svojim bohatým chuťovým profilom, ktorý je perfektný pre chladné zimné dni a jej chuť odráža jej názov.
Na začiatku vás privíta bohatá chuť Arabiky s tónmi čokolády, mandlí a kandizovaného ovocia. Jemná kvetinová chuť levandule prináša do každého dúšku upokojenie a harmóniu, a to vďaka svojej jemnej prítomnosti, ktorú pocítite až na zadnom poschodí.
Novo sme pridali lahodné tajné BIO perníčkové korenie, ktoré káve dodáva pohodový podtón škorice, kardamónu, anízu a ďalších, čím vytvára dokonalú kombináciu pre zimnú pohodu. Čisté spojenie kávy, kvetu levandule lekárske a perníčkového korenia vytvára skutočne vyváženú a nezabudnuteľnú chuťovú skúsenosť. Perníčkové nebo Vás jednoducho očarí.
NÁŠ TIP: Kávu si vychutnáte samotnú alebo v najlepšom variante kávy latté s našľahaným mliekom je jednoducho "Nebo v hube" pri tom môžete žmurknúť na našu: Vianočnú kolekciu a urobte radosť sebe alebo svojim blízkym.
Tip na prípravu
Táto káva je vhodná pre väčšinu tradičných spôsobov prípravy kávy, tj najmä pre filter, moka kanvičku, domáci kávovar, aeropress, ai. Hodí sa tiež na prípravu nášho známeho "turka" - ak si urobíte turka do skla, uvidíte aj krásnu štruktúru " logru" a vykreslenie levandule a perníčkového neba.
Zloženie a ďalšie informácie
Zloženie:
- 100% arabica - zmes Brasil Diamantina BIO a Peru Chanchamayo BIO
- levanduľa lekárska BIO vo forme mletého kvetu 4 %, perníčkové korenie BIO 3 %
Obsah: 150 g (21 x 7 g)
Odporúčaný dátum spotreby je vždy uvedený na zadnej strane obalu. Ďalej uvádzame dátum maximálnej trvanlivosti kávy.
- KÁVA JE MLETÁ PRE DOMÁCI TYP PRÍPRAVY
Vyrobené v spolupráci s pražiarňou Coffeespot z Babic, certifikované BIO.
Veľa krásnych zážitkov s našou voňavou zimnou kávou, ktorá prináša kúsok neba pre každého, Vám praje vaša levanduľová farma z južnej Moravy.
Dodatočné parametre
Kategória: | E-shop |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.