BIO levanduľová káva LAVANDOFFEE Káva s levandulí BIO
Kód: P003Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Výberová káva s levanduľou
Táto luxusná zmes mletej kávy je vytvorená pre tých z vás, ktorí túžia po tradičnom a vyváženom espresse s netradičným akcentom levanduľovej chuti. Kombinácia dvoch druhov juhoamerickej arabiky a levandule poteší vaše chuťové poháriky lahodnou a jemnou chuťou kávy s tónmi čokolády, mandlí, kandizovaného ovocia a levandule, ktorej chuť sa rozvinie na samom začiatku alebo na konci konzumácie kávy v závislosti od zvoleného spôsobu prípravy. Vysokokvalitná arabica vám dodá energiu, zatiaľ čo levanduľa zmierňuje napätie a stres - ideálna kombinácia pre náročné pracovné dni a chvíle oddychu.
Vyrobené v spolupráci s pražiarňou Coffeespot z Babic, certifikované BIO.
Ako chutí levanduľová káva?
Na začiatku si všimnete úžasnú chuť arabiky - chuť čokolády, mandlí a kandizovaného ovocia s jemnou kvetinovou chuťou levandule, ktorá kávu zjemňuje. Levanduľa sa v zadnej časti chuti prejavuje veľmi jemným tónom. Čistá kombinácia kávy a levanduľového kvetu vytvorila skutočne vyváženú chuť.
Tip na prípravu
Táto káva je vhodná pre väčšinu tradičných spôsobov prípravy kávy, t. j. najmä pre filter, moka kanvicu, domáci kávovar, aeropress atď. Je vhodná aj na prípravu našej slávnej "turka" - ak si pripravíte turka v skle, uvidíte aj krásnu štruktúru "logra" a vykreslenie levandule.
PS: rovnakú kávu v lete podávame aj u nás v levanduľovom obchodíku.
Zloženie a ďalšie informácie
Zloženie:
- 100% arabica - zmes Brasil Diamantina BIO a Peru Chanchamayo BIO
- levanduľa lekárska BIO vo forme mletého kvetu 4 %
Obsah: 150 g (21 x 7 g)
Odporúčaný dátum spotreby je vždy uvedený na zadnej strane obalu. Ďalej uvádzame dátum maximálnej trvanlivosti kávy.
Kávové zrná, praženie a následná spotreba
Pri vývoji a pražení kávy spolupracujeme s moravskou rodinnou pražiarňou COFFEESPOT.
Zrnková káva sa od dodávateľov odoberá čo najčerstvejšia a počas skladovania sa jej venuje maximálna starostlivosť a ideálne podmienky - neustále sa kontroluje vlhkosť a teplota okolitého vzduchu. Vďaka tomu sa pred pražením zachovávajú všetky vlastnosti a charakteristiky suroviny.
Aby sa zachovala charakteristická chuť, vôňa a čerstvosť, káva sa zámerne praží v menších dávkach. Po pražení sa káva ochladí v bubne pražiarne a potom sa prevzdušní. Tým sa stabilizujú chemické reakcie, ku ktorým došlo počas praženia. Potom sa káva čo najrýchlejšie zomelie a zabalí do 150 g vreciek. Tento proces zaručuje, že káva sa k vám dostane v najlepšom možnom stave. Do kávy pridávame organickú sušenú levanduľu z nášho vlastného ekologického poľa.
Prajeme vám veľa krásnych zážitkov s našou levanduľovou kávou z levanduľovej farmy na južnej Morave.
Dodatočné parametre
Kategória: | Potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.17 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.